Tu dia step by step. Selamat Mencoba !
Resepi tengok post terdahulu k.
Step 1 : Uli doh dan buat bebola dalam saiz 30-40g tiap satu dan biarkan 30min supaya dia kembang
Step 2 : tumbuk2 doh dan masukkan filling ditengah2 dan tutup semuka dengan kemas
Step 3 : Pastikan kemas ya, jika tidak filling akam terkelar apabila doh ini mengembang selepas 30 min
Step 4 : Bila dah kembang 2 kalimganda, picitkan topping kopi atas bun tadi
Step 5 : Bakar dan bersedialah sebab bila2 masa anak atau suami atau jiran akan kedapur dan berkata ...'mmmm sedapnya bau...'
Selamat mencuba!
☏ 013-3390202
✉ aidilabakery@gmail.com
http://www.facebook.com/rajahalida.rajashahdan
✉ aidilabakery@gmail.com
http://www.facebook.com/rajahalida.rajashahdan
No comments:
Post a Comment